Novo strateško sodelovanje med Maersk, MSC in HMM

maersk-line-low-7

Danes so ladjarji Maersk Line Mediterranean Shipping Company (MSC) in Hyundai Merchant Marine (HMM) napovedali novo strateško sodelovanje.

Sodelovanje je zunaj področja MSC in sporazuma Maersk Line pri delitvi plovil 2M, bo pa imel HMM dostop do omrežja 2M. Za Maersk Line bo sodelovanje zagotavljalo nove priložnosti, zlasti v trgovini na Transpacifičkem trgu kjer bo 2M dobil dostop do močnega trga, kjer ima HMM produkte.

“Veseli smo, da vstopamo v to strateško sodelovanje z Hyundai Merchant Marine, vodilnega Korejskega kontejnerskega prevoznika. To nam bo omogočilo, da okrepimo svojo 2M omrežje in prisotnost na pomembnem Transpacifičkem trgu. Veselimo se te nove priložnosti v korist naših strank, “pravi Soren Toft, glavni izvršni direktor, Maersk Line.

Dogovor se bo začel aprila 2017 pod pogojem, da regulativni organi odobrijo novo sodelovanje. Prvotni rok za sodelovanje je tri leta z možnostjo podaljšanja in zajema ključne East-West posle. O spremembah omrežja in urnikih bodo strankam razkrili v začetku leta 2017.

Vir + foto : Maersk Line

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s