Con / Ro plovilo OPDR Canarias je dokončalo 500 potovanje v samo 10 letih

Ladjar OPDR , ki je del skupine CGM CMA, je včeraj napovedal, 500. potovanje svojega Con / Ro plovila OPDR Canarias. Plovilo je zaključilo 500. potovanje v pristanišču v Sevilli dne 22. novembra, kjer je slovesno pozdravil osebje OPDR in Port Authority Seville. Plovilo je bilo v uporabo dano leta 2006.

Ko je bila gradnja Con / Ro plovila OPDR Canarias zaključena na Kitajskem leta 2006, je določila smer za svojo destinacijo tako imenovano operacijsko regijo: Kanarski otoki in Španija. Plovilo OPDR Canarias je še vedno uspešno razporejeno v tej regiji in zanesljivo deluje med pristanišči v Sevilli, Santa Cruz de Tenerife , Las Palmas de Gran Canaria in Arrecife de Lanzarote.

Od leta 2006, je bilo šest različnih kapetanov zadolženih za skupno 2,5 milijona ton tovora, vključno z izrednimi pošiljkami, kot so helikopterji, celoten “Cirque du Soleil”, kot tudi vsa oprema za “Disney on Ice” show. Seveda, Con / Ro plovilo OPDR Canarias je sposobno prevažati tudi veliko voznega tovora – skupaj 50.000 kolesih enot, kot so avtomobili, tovornjaki in avtobusi.

Tako OPDR Canarias in njeno sestrsko plovilo OPDR Andalucía sta razporejeni v servisu SECI in sta posebej prilagojena razmeram reke Guadalquivir. OPDR tudi odlično povezuje pristanišče Sevilla s špansko regijo v notranjosti: Pet vlakov na teden povezuje Madrid z Sevillo in na koncu tudi Kanarske otoke.

Vir + foto : vesselfinder.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s