Maersk Line prenovil svoje omrežje Azija – severna Evropa

maersk-line-low-7

Danski kontejnerski ladjar Maersk Line izboljšuje svoje omrežje med Azijo in severno Evropo, ki je največji svetovni trgovinski pas, z namestitvijo svojih velikih kontejnerskih ladij po petih storitvah v omrežju med Azijo in Severno Evropo.

Družba je dejala, da je prenova sestavljena na podlagi izkušenj iz prvega leta poslovanja 2M zveze pri prilagajanju omrežja.

“Z največjim omrežjem uvajamo bolj enotno floto ultra velikih kontejnerskeh ladij, ohranili smo našo obsežno neposredno pokritost” je povedal Vincent Clerc, glavni komercialist v Maersk Line.

V skladu z načrtom, namerava Maersk Line odpraviti prekrivanja pristaniških parov, da bi zmanjšali število neposrednih pristaniških klicev v omrežju in povečali zanesljivost s počasnejšo hitrostjo omrežja ob ohranjanju konkurenčnega tranzitnega časa z zmanjšanjem v pristaniščih.

Prevoznik je dejal, da se bodo pri premeščanju osredotočili na krepitev svojih izdelkov v Nemčiji in na Nizozemskem, v lukah Bremerhaven in Rotterdamu, kjer se je zahodni tranzitni čas izboljšal kar za štiri dni, medtem ko je vzhodni tranzitni čas med Rotterdam in Shanghai znižal za pet dni, dodaja družba.

Vir : worldmaritimenews.com, foto : Maersk Line

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s