Costa praznuje 70. obletnico Italijanske republike

100_1595

Da bi obeležili 70. obletnico rojstva Italijanske republike, bo Costa Cruises uprizoril vrsto prireditev na svojih plovilih, ki plujejo pod zastavo Italije.

Simbol italijanske-made odličnosti, bo Costa praznoval v čast Festa della Repubblica, ki so jih organizirali italijanski veleposlaništvi na Danskem in Norveškem, na dveh ladij v svoji floti: Prvi dogodek je potekal v Københavnu 28. maja, na krovu Costa Favolosa , druga pa se je odvijala na krovu Costa Pacifica v Oslu 30. maja.

Praznovanja v letu 2016 so posebnega pomena, ker letos praznujemo 70. obletnico ustanovitve Republike Italije; zato bosta Costini ladji bile prizorišča za kulturne izmenjave, namenjenih spodbujanju italijanskega okusa in odličnosti z lokalno skupnostjo. Praznovanje v Kopenhagnu, v prisotnosti italijanskega veleposlanika Stefana Queirolo Palmas in predstavnikov lokalnih oblasti, je poudaril izredno prednost danskega prebivalstva za turizem v Italiji. Kot del svečanosti v Oslu, bo Costa Pacifica pozdravila na krovu glavne italijanske znamke, ki delujejo na Norveškem.

V navzočnosti bo italijanski veleposlanik Giorgio Novello, ob tej priložnosti sporočil začetek pomembnega road showa namenjenega podpori italijanske odličnosti na Norveškem: projekt bo potekal po mestih, kot so Oslo, Stavanger, Bergen, Bodø, Trondheim and Ålesund, in v teh mestih bodo tudi pobude, ki so urejene v Italiji s sodelovanjem podjetij in organizacij, ki poslujejo z Norveško.

Poleg dogodkov v Kopenhagnu in Oslu, bo Costa Cruises praznovala tudi 2. junij z vsemi svojimi gosti na križarjenju na krovu svojih ladij.

Vir : cruisemapper.com, foto : redakcija Cargo cruise mag

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s