Največja svetovna potniška ladja je dostavljena

harmony-delivery

V četrtek, 12. maja, je Royal Caribbean dobil največjo svetovno potniško ladjo , po imenu Harmony of the Seas, v Saint Nazaire, Francija. Ima 16 palub, nosilnost 227.000 GT, 2.747 kabin in sprejme 5.479 potnikov. Plovilo je vredno 1 bilijon dolarjev in presega njene sestrske ladje Allure in Oasis of the Seas.

Harmony of the Seas bo imela nekaj funkcij, ki jih njeni sestri nimata, predvsem drsnik s padcem 100 metrov Ultimate Abyss. Kolesarji se lahko podajo iz 16 na 6 palubo s Boardwalk.

Vznemirljivi tobogani, trije od njih imajo skupno ime Perfect Storm. 23 bazenov, masažne kadi, 2 FlowRider surf simulatorja, tobogani in Splashaway Bay vodni park.

Molekularna gastronomija bo ponujala izkušnje Wonderland, ki so jo prvič predstavili na Quantum of the Seas v letu 2014.

Prvo križarjenje z novo ladjo je 4-dnevno jadranje, odhod iz Southampton Velika Britanija 22. maja. Ladja bo poletno sezono preživela v Evropi. Novembra bo Harmony prispela v Port Everglades , od koder bo ponujala 7-dnevno križarjenje po Karibih.

Vir : cruisemapper.com , foto : cruisecritic.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s