Đuro Đaković Specijalna vozila gradi vagone za Francijo

160219132727811Đuro Đaković Specijalna vozila d.d, del skupine Đuro Đaković je s francosko stranko podpisal pogodbo o proizvodnji in dobavi posebnih vagonov serije Uacns v vrednosti 81 milijonov kun. Vagoni bodo dobavljeni v zadnjem četrtletju 2016 in v prvem četrtletju leta 2017.

Štiri-osni vagoni tipa Uacns so rezultat lastnega razvoja podjetja ĐĐ Specijalna vozila d.d., glede na rezultate operativnih preizkusov v realnem času so najboljši vagoni za prevoz cementa v svojem razredu na evropskem trgu. Največja značilnost teh vagonov je, da omogočajo prevoz na vseh evropskih železnicah standardnega profila.

S tem projektom družba Đuro Đaković Specijalna vozila d.d potrjuje zavezanost in strateško usmeritev v razvoj in proizvodnjo vagonov za posebne namene in izvedbe.

Skozi proces prestrukturiranja v zadnjih dveh letih je skupina Đuro Đaković popolnoma spremenila svoj pristop na vseh segmentih poslovanja, in se osredotoča na poslovnih področjih obrambe, prometa, industrije in energije, pripravljena za tržno uspešnost, ki bo prinesla dolgoročno trajnostno rast z razvojem omrežja ključnih kupcev.

Vir + foto : duro-dakovic.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s