Volvo FH16 750 v floti podjetja Floro

web2

V zadnjem desetletju se je podjetje Floro d.o.o. iz Žirovnice uveljavilo kot zanesljiv in zaupanja vreden partner na področju izrednih prevozov. Svojo floto so nedavno obogatili tudi z najmočnejšim serijskim tovornim vozilom Volvo FH16 750.

Na področju avtoprevozništva ima direktor podjetja Floro, gospod Florjan Koselj več kot 23 čet izkušenj. Z novim tovornjakom bomo dodatno izboljšali svojo storitev. Podjetje se je pri izrednih prevozih specializiralo tudi za prevoz plovil. Drage jadrnice in jahte so ljubljenke svojih lastnikov, zato je zelo pomembno, da jim kot prevoznik ponudimo najboljše!« še dodaja.

Zahvaljujoč specialni prikolici lahko prepeljejo do 65 metrov dolge in do 40 ton težke tovore, ravno tem pa so namenili svojega novega paradnega konja – Volva FH16 750, ki ga poganja šestvaljni turbodizelski motor D16K750 z delovno prostornino 16.123 kubičnih centimetrov, največjo močjo 551 kW (750 KM) med 1.600 in 1.800 vrtljaji in največjim navorom 3.550 Nm med 950 in 1.400 vrtljaji na minuto. Motor, ki ustreza emisijskemu standardu Euro 6, je opremljen z neposrednim vbrizgom goriva ter dvanajststopenjskim samodejnim menjalnikom I-Shift.

Več lahko preberete na http://www.volvotrucks.com/trucks/slovenia-market/sl-si/newsmedia-old/pressreleases/Pages/news.aspx?pubID=20413#sthash.JjOvg59Q.dpuf

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s