Costa pošilja peto plovilo v Azijo

Peto plovilo, ki jo bo Costa lansirala na Azijski trg je Costa neoRomantica, ki na krov sprejme 1.800 potnikov in bo imela od 10. aprila 2017 skozi vso leto sedež v Aziji so povedali lastniki Costa Group.

“Uvajanje pete Costine ladje v Aziji od leta 2017, bo poleg dveh novih članov flote, ki bodo zgrajene posebej za blagovno znamko Costa Asia, omogočilo, da še naprej močno rastemo na azijskem trgu za križarjenja zlasti na Kitajskem, ki je določeno že postala drug največji trg ” je dejal Michael THAMM Costa Group CEO.

Costa neoRomantica bo prispela v Šanghaj po 23-dnevnem križarjenju, ki se začne 18. marca 2017, iz Port Louis, Mauritius in z klicem na Port Victoria v Sejšelih, Male na Maldivih, Colombo na Šrilanki, Phuket na Tajskem, v Singapurju, vietnamskem Da Nang in Hong Kong.

Ladjo za križarjenje bodo v Šanghaju zasidrali na suhi dok, kjer bodo začeli dela. Prilagodili jo bodo za namestitev na svojem prvem azijskem potovanju iz Šanghaja dne 24. aprila 2017.

Costa Group je dejal, da so trenutno tri Costine ladje za križarjenja v Aziji, medtem ko naj bi četrta, Costa Fortuna, prispela v Šanghaj dne 22. aprila 2016.

Podjetje je naročilo še dve novi 135.500-tonski ladji za Costa Asia iz Italijanske ladjedelnice Fincantieri v decembru 2015, predvidenih za dobavo v letu 2019 in 2020.

Vir : worldmaritimenews.com , foto : Costa Cruises

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s