Meyer Werft dostavil Ovation of the Seas

Ladjedelnica Meyer Werft je uradno predala potniško ladjo nosilnosti 168,660 GT “Ovation of the Seas” ladjarju Royal Caribbean Cruises, na slovesnosti 8. aprila v Nemškem mestu Bremen. Tretja potniška ladja, razreda Quantum postavlja nove standarde v smislu prijaznosti do okolja. Ladja ima visoke energetske učinkovite sisteme, optimizirano hidrodinamiko, učinkovit podvodni premaz, specializirane naprave za čiščenje odpadnih plinov, kot tudi LED osvetlitev za varčevanje z energijo. ladja lahko sprejme 4.180 potnikov, v 2.090 kabinah. Za potnike skrbi 1.550 članov posadke.

Ladja je 9. aprila odplula iz Bremerhavena v Southampton, Velika Britanija, da ponudijo več krajših potovanj pred odhodom na svoje 52 dnevno potovanje pod naslovom “Globalni Odyssey”, ki se bo končal s prihodom v matično pristanišče Tianjin na Kitajskem. Svojo prvo sezono križarjenj iz Kitajskega Tianjin, bo “Ovation of the Seas” začel meseca junija 2016.
“Ovation”, bo skupaj s Quantum of the Seas”, “Mariner of the Seas”, “Voyager of the Seas” in “Legends of the Seas” ustvaril največjo floto na Kitajskem.

” Super je ko lahko zaželiš dobrodošlico “Ovation of the Seas” v družini Royal Caribbean, “je dejal Michael Bayley, predsednik in izvršni direktor Royal Caribbean International.

” Zopet smo uvedli tehnološko napredno potniško ladjo, in prvo, ki je bila zgrajena za kitajski trg – trg, ki dokazuje našo zavezanost k širitvi. Quantum razred je na novo opredelil status quo, in smo veseli, ko bodo naši gostje na Kitajskem in v Avstraliji lahko uživali svoje počitnice v tem izrednem segmentu ladje.”

“Ovation” in njene sestrske ladje,” Quantum of the Seas “in ” Anthem of the Seas ” imajo inovacije, vključno z North Star, kapsulo za opazovanje, ki se dviga do višine več kot 90 metrov in gostom nudi panoramski pogled; razburljiv skok s padalom in deskanje; Two70, dnevni socialni prostor, ki se pretvori v večnamensko mesto za zabavo v večernih urah; in SeaPlex, največji notranji prostor za dejavnosti na morju, ki vključuje košarko, drsanje, električni avtomobil za trčenje in še veliko več. Ladja ima seveda kar 18 restavracij.

Vir : pomorac.net

 

Advertisements

2 thoughts on “Meyer Werft dostavil Ovation of the Seas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s