Star Clippers predstavil Flying Clipper

Star Clippers je razkril ime naslednje potniške ladje. Plovilo po imenu Flying Clipper, ki je predviden za dobavo konec leta 2017 bo na krov sprejel 300 potnikov.

Flying Clipper se bo odpravil na potovalno sezono konec leta 2017. Bo največje opremljeno jadralno plovilo, ki so ga doslej zgradili. Trenutno se plovilo gradi v Splitu, Hrvaška v ladjedelnici Brodosplit. Flying Clipper bo imel 5 stebrov na katerem bo nameščenih 35 jader.

Po mnenju podjetja Star Clippers v “sporočilu za javnost”, bo novi Clipper imel 3 bazene, tisti, sončna svetlobo naj bi šla skozi atrij v elegantno jedilnico. Nudili bodo različne tipe razredov kabin, vključno s 34 apartmaji z zasebnim balkonom in 4 razkošni apartmaji.

Flying Clipper restavracija v atriju bo nudila sprejem vseh gostov kot odpta jedilnica. Za mlajše potnike bo poskrbel Glass Dive bar. Redni gostje bodo odkrili najljubše kotičke, ki so značilni pri Star Clippers plovilih, kot so poševnik za mrežo, udobna knjižnico, in al fresco Tropical Bar. Plovilo bo funkcijo ekološko sprejemljivo, z high-tech motorji, zanašal se bo na moč vetra in jader kadar bo to mogoče.

Vir: cruisemapper.com, foto : maritimematters.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s