Maersk Line se je odločil za Wärtsilä opremo pri novih plovilih

Danski ladijski prevoznik Maersk Line A / S je izbral Wärtsilä NACOS Platinum integrirano navigacijo, avtomatizacijo in kontrolni pogonski sistem, ki bo vgrajena v 27 novih kontejnerskih plovilih.

Kontejnerske ladje so v gradnji v ladjedelnicah, na Kitajskem in v Južni Koreji. S pogodbami podpisanimi julija in oktobra 2015 ter januarja 2016, bo Wärtsilä zagotovila sistem upravljanja moči, kontrolne konzole in zunanje komunikacijske zmogljivosti. Dobava opreme je predvidena v začetku aprila 2016.

Integrirani sistem zajema kontrolne sisteme za navigacijo, avtomatizacijo moči in pogona, ki omogoča plovilu, premikanje, nadzorovanje in spremljanje iz različnih pozicij na krovu.

S povečanjem stopnje avtomatizacije in povezljivost ladij z bistvenih virov informacij, obstaja možnost za doseganje dodatnega zmanjšanja izdatkov.

“Poleg tega so v teku večje potrebe po razpoložljivosti podatkov, tako navznoter kot tudi navzven, zato je Maersk Line našel privlačno in atraktivno rešitev Wärtsilä Nacos Platinum .
Vir : worldmaritimenews.com , foto : Wärtsilä

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s