CMA CGM začenja novo storitev WEMED, namenjena znotraj Sredozemskih trgov

Nova storitev WEMED povezuje 11 pristanišč v 7 sredozemskih državah.

CMA CGM krepi svojo prisotnost na sredozemskem trgu, ki ga povezujejo Francija, Španija, Turčija, Libanon, Egipt, Malta in Alžirija.

WEMED storitev (West Med – East Med) se je začela 11. marca 2016 in ponuja strankam neposredne prometne rešitve do vzhodnega Sredozemlja (Francija, Španija, Alžirija) z državami zahodnega Sredozemlja (Turčija, Libanon, Egipt).

WEMED linija je prva in edina CMA CGM storitev, ki je v celoti posvečena sredozemskim državam. Neposredno povezuje vzhodne sredozemske države (Francija, Španija, Alžirija) z zahodnimi sredozemskimi državami (Turčija, Libanon, Egipt) preko Malte.

Nova storitev odgovori na vse večje trgovinske menjave na tem območju – Turčija je pomembna gospodarska partnerica sredozemskih državah in krepi prisotnost CMA CGM na svojem tradicionalnem trgu.

Tranzitni časi iz Južne Evrope do vzhodnega Sredozemskega morja, so med najboljšimi na trgu: Turčija je povezana v 7 dneh od Valencie in 9 dni od Marseilla.

WEMED linija ponuja neposredne in tedenske povezave v Mersin, Istanbul, Bejrutu in Aleksandrija v Alžiriji.

Štiri kontejnerske ladje, kapacitete od 1.200 do 1.700 TEU bodo razporejene na tej novi liniji. Vrtenje bo, po sledečem vrstnem redu : Marseille, Barcelona, Valencia, Malta, Mersin, Iskenderun, Bejrut, Alexandria, Malta, Algiers in nazaj v Marseille.

Vir : vesselfinder.com , foto : CMA CGM

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s