Sejem Seatrade Miami

Koper tudi letos na sejmu v Floridi

Dne 14.3.2016 je vrata odprl največji sejem za potniški ladijski turizem Seatrade Miami. Sejem bo odprt do 17.3. 2016. Tudi letos je bil tam Koper. Prvič v zgodovini sejma se bo ta odvijal v pristanišču Port Everglades v Fort Lauderdaleu v novi preobleki pod imenom Seatrade Cruise Global. Pristanišče Port Everglades se nahaja na severovzhodu Floride, nekaj kilometrov od mesta Miami.

Na sejmu se predstavljajo ladjarji, pristanišča, ladjedelnice, organizatorji potovanj, predstavniki lokalnih in državnih turističnih združenj in številni drugi oziroma vsi, ki so povezani z dejavnosti navtičnega turizma.

Enajstič zapored se sejma udeležujejo tudi predstavniki Mestne občine Koper, Slovenske turistične organizacije, turistične agencije Atlas Express in Luke Koper. Občina Piran se sejma udeležuje prvič. Letos v Piranu pričakujejo 25 prihodov potniških ladij. Promocijo in predstavitev s stojnico na sejmu Seatrade Cruise Global so podprle tudi družbe Avrigo, Postojnska jama in Centralog. Sejem je priložnost za sklepanje novih poslovnih vezi.

Vir + foto : Luka Koper

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s