Norwegian Joy bo prvo plovilo ladjarja NCL za kitajski trg

Norwegian Joy bo ime prve NCL (Norwegian Cruise Line) potniške ladje, ki je zgrajena posebej za kitajske potnike. Plovilo sprejme 3.900 potnikov in bo začela delovati poleti 2017. Plovilo Norwegian Joy, spada v razred Breakaway Plus in je bil predstavljen pod imenom Norwegian Bliss.

Dodatne podrobnosti, kot so matična luka, nastanitve in zabava podo razkrili v prihodnjih mesecih.

Frank Del Rio, izvršni direktor NCL Holdings je dejal ” Že več let smo natančno preučevali kitajski trg na področju križarjenja. Želeli smo dobiti jasno sliko, kaj bomo ponudili in katero plovilo bomo poslali na kitajski trg. Norwegian Joy bo nudil svobodo in prilagodljivost, ki so trenutno na voljo na vseh ladij Norwegian Cruise Line, z dodatkom pri počitniških doživetij in uslug, ki so narejeni posebej za kitajske potnike.”

Višji podpredsednik in generalni direktor NCL China, David Herrera je dejal: ” Kitajski potniki bodo odkrili neprimerljivo kakovost storitev, kulinarike, zabave in drobne izkušnje na krovu Norwegian Joy, ki jih trenutno preprosto ni na voljo danes na kitajskem trgu. Z Norwegian Joy bomo našim kitajskim potnikom dali dovršen izdelek in uvedli nov standard za inovacije in odličnost na drugem največjem svetovnem trgu za križarjenje”.

Vir : cruisemapper.com , foto : travelweekly.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s