Norwegian bo v sezoni 2017/2018 preživel šest mesecev v Avstraliji

Iz pristaniške uprave NSW (New South Wales) in razporeda prihodov potniških ladij v Sydney so sporočili da ima ladjar Norwegian Cruise Line s svojo potniško ladjo Norwegian Star rezarviranih 11 prihodov na potniškem terminalu Overseas Passenger Terminal od 7. oktobra 2017 do 1. maja 2018 dovolj za šest mesečno sezono v Avstraliji.

NCL je imel leta 2015 v Avstraliji potrjeno serijo treh plovb v / in iz Avstralije in Nove Zelandije na krovu Norwegian Star v januarju in februarju 2017.

Na predvečerni slovesnosti z mediji Oceania Marina in pristanišča Sydney v ponedeljek zvečer je višji podpredsednik in generalni direktor Asia Pacific, matične družbe NCLH, Steve Odell, povedal: Prenašamo Norwegian Star za sezono štirih mesecev (v Azijo, Avstralijo in Novo Zelandijo), ki se začne novembra letos, vendar nimamo dokončnega načrta, da bi imeli matično luko v Sydney.”

Norwegian Cruise Line Holdings zajema NCL, Oceania in Regent Seven Seas Cruises. Podjetje je veliko vložilo v naložbo “Down Under” v zadnjih nekaj mesecih in odprla klicni center in sedež v mestu Sydney ter ima več kot 40 zaposlenih. Od 1. aprila 2016 bo center širši saj bodo lokalni potovalni agenti prodajali svoja križarjenja.

NCL je odprla prodajne pisarne v Pekingu, Šanghaju in Hongkongu, sledijo Mumbai, New Delhi, Tokio in Singapur. Naslednje leto ko bo podjetje vstopilo na kitajski trg z novo ladjo, prilagojeno posebej za kitajske potnike je Steve Odell dejal “

“Širjenje v Avstralijo in Azijo je bil potreben korak, s 45.000 ležišči in 22 ladij na treh linijah, in šest novih ladij od leta 2015 do leta 2019. Tako bomo zagotovili 40-odstotno rast zmogljivosti, z vlaganjem na mednarodni ravni, še posebej, če glavni trg v Severni Ameriki ne raste.”

Nadaljnje naložbe v ZDA znašajo 525 milijonov dolarjev ter se zavezali, da bomo posodobili vse obstoječe ladje, ki so stare več kot 2 leti.

Oceanija Sirena bo nared aprila letos, Regent Seven Seas Explorer pa v juliju.

Vir : cruisemapper.com, foto : thetravelreview.com.au

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s