Prvo rezanje jekla za World Dream

Genting Hong Kong je zaznamoval uradni začetek gradnje druge nove ladje za Dream Cruises, World Dream, med slovesnostjo rezanja jekla v ladjedelnici Meyer Werft (Papenburg, Nemčija).

Predsednik Genting Hong Kong, Tan Sri Lim Kok Thay, je dejal: “To je zelo ponosen trenutek za Dream Cruises. Z uporabo naših 23 letnih izkušenj za križarjenja v Aziji, je World Dream, skupaj s svojo sestrsko ladjo Genting Dream, luksuzna potniška ladja, od začetka izdelana za kitajski in azijski trg. S samo 3.400 potniki, v primerjavi z več kot 4.000 podobnih plovilih, bodo tudi najbolj prostorne in luksuzne mega – ladje v azijsko-pacifiški regiji.”

Z 2.000 članov posadke, bo novi World Dream imel največjo posadko v razmerju gost – posadka in tako postavil nove standarde na morju. Da bi se še dodatno prilagodili potrebam svojih regionalnih gostov, bodo skoraj vsi člani posadke govorili dvojezičen jezik (angleški in kitajski).

Na slovesnosti rezanja jekla je predsednik Dream Cruises, Thatcher Brown, dejal: “Tako kot njena sestrska ladja, Genting Dream, bo World Dream zadovoljil vse večji bogatejši srednji razred v azijski regiji, ki plačajo za izkušnjo sanjskega križarjenja. Gostje, ki iščejo najboljše gredo lahko na ekskluzivno zasebno ladjo Dream Mansion, ki nudi 142 prostornih apartmajev, z evropskim stilom streženja in posebnim dostopom do jedilnice, zabave, sončenja in telovadnice.”

Dream Cruises “World Dream” bo imel več kot 35 restavracij in barov, ki bodo na voljo na krovu, s poudarkom na azijskih jedilnih izkušnjah iz vseh večjih regionalnih kuhinj Kitajske. Ladja ne bo samo za goste iz Kitajske, ampak tudi strankam iz jugovzhodne Azije, Japonske, Italije, in drugim.

World Dream bo začel prvo plovbo novembra 2017, eno leto kasneje, po dvojčici ladje Genting Dream, ki je predvidena za začetek križarjenja novembra 2016 in bo imela matično pristanišče v Guangzhou.

Vir : cruisemapper.com , foto : portalworldcruises.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s