Oceania Riviera dobila šest prestižnih nagrad

Oceania Cruises je osvojila šest “najboljših” nagrad za razkošno srednje veliko luksuzno potniško ladjo MV Riviera, po mnenju glasov bralcev revije Cruise Critic. Prefinjena ladja je dominirala v glasovih za najboljšo jedilnico, najboljše storitve, kabine, javne sobe in vkrcanje na krov. Poleg teh nominacij je Oceania Cruises prišla tudi med top 5, v dodatnih treh kategorijah.

Oceanija Riviera je prejela nagrade v naslednjih kategorijah:

Best Cruise Ship Embarkation (za vkrcanje), Best Cruise Ship for Dining (za jedilnice), Best Cruises Ship for Service (za storitve), Best Cruise Ship Cabins (za kabine), Best Cruise Ship Public Rooms (za javne sobe) in Best Cruises Overall (najboljša križarjenja).

Riviera ponuja razkošje 5 zvezdic, po katerih je Oceania vedno dobro znana. Ladja za križarjenje je začela obratovati leta 2012 in odraža ključne stebre, postavo dobe, udobje in najboljšo kuhinjo na morju.

Bernard Carter, podpredsednik in generalni direktor EMEA Oceania Cruises, je navedel:

“Nagrade UK Cruise Critic o zelo pomembne kar potrdi to, kar smo gradili in dosegli že več kot desetletje. Najpomembneje je to, da so bralci glasovali na podlagi svojih izkušenj jadranja z nami. Nedvomno je naša nova ladja Sirena, ki se bo gradila na uspehu Riviere. Prva plovba pa bo 27. aprila 2016, potniki bodo lahko uživali na 35-dnevnem križarjenju. Sirena bo imela obnovo vredno 40 milijonov dolarjev.”

Vir : cruisemapper.com , thepreismans.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s