AIDAcara bo obnovljena na svoj 20. rojstni dan

Tik pred njenim 20. rojstnim dnevom (7. junija) bo potniška ladja AIDAcara dobila popolno preobrazbo. Ladja je bila krščena 7. junija 1996 v Rostocku. Njena botra pa je Christiane Herzog. AIDAcara je prva ladja AIDA Cruises, ki je sprožila revolucijo na trgu križarjenj. Po načrtovanem bivanju na suhem doku od 26 Januarja do 6. februarja 2016 v ladjedelnici NAVANTIA Shiprepairs v Cadizu se bo vrnila s še več privlačnimi ponudbami.

Poleg rutinskih vzdrževalnih delih, so bila izvedena tudi različna obnovitvena dela. Kabine za potnike so nove. 1.800 m² novih preprog so bile položene v javnih prostorih. 12.000 m² površine ladje nad in pod vodno gladino so prebarvali.

Novi poudarki na ladji vključujejo tudi povsem novo oblikovan Pool Bar (na zgornji palubi) in Calypso Bar z zunanjo sedežno garnituro na palubi 9. Anytime Bar je bil prenovljen, preoblikovali so tudi plesišče.

Območje Body & Soul sta dobile novo kardio opremo. 7. marec bomo videli premiero “cardioscan” na krovu AIDAcara. Diagnostično orodje omogoča potnikom, da analizira njihov srčni sistem, presnovo in fizični make-up. Cardioscan bo postopoma tudi na drugih ladjah AIDA flote.

Trgovina AIDA se nahaja na palubi 8 in predstavlja priljubljeno znamko Gaastra v novem konceptom trgovine. Območje za nakit je bilo zasnovano na novo, tako sedaj ponujajo prvič predmete iz danske blagovne znamke, Bering. Po višini nastavljiv foto kiosk je bil dodan k obstoječim digitalnim foto postajam na Photoshop, in ga je sedaj mogoče upravljati z lahkoto. Narejen je tudi za otroke in za uporabnike invalidskih vozičkov.

8. februarja, se je AIDAcara oddaljila od Las Palmas na 14-dnevno križarjenje do Kanarskih in Zelenortskih otokov.

Vir : cruisemapper.com , foto : simplonpc.co.uk

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s