Potniška ladja Europa 2 z novo storitvijo

Potniki, ki bodo pluli med 14 in 24. majem od Istanbula do Pirejev z potniško ladjo MS Evropa 2 bodo imeli možnost glasovanja o tem, kam in v katera pristanišča bo ladja prispela. Ladja v lasti Hapag-Lloyd Cruises bo na krovu gostila prvi mednarodni cirkuški umetnostni festival, kot tudi nemško pop pevko in glasbenika Roger Cicera, katera bosta pela v živo. Kapitan MS Europa 2, Christian van Zwamen, bo predstavil potnikom seznam možnih poti in destinacij.

Gostje bodo ladijsko glasovali za določitev njihove poti po vsej Turčiji in Grčiji. Obstaja 20 destinacij katere bodo lahko potniki izbirali v vzhodnem Sredozemlju, vključno Kavala, Limenas, Mikonos in Samos.

Šest cirkuških akrobatov bo pokazalo svoje akrobacije v gledališču na palubi številka 4. Sodniki Nina Burri (contortionist), Oropax (kaotično gledališče DUO), Peter Shub (klovn in režiser) in Fafa (klovn), se bodo pridružili občinstvu in izbrali najboljše akrobate na dveh večerih. Edino tako križarjenje se začne s ceno od 3600 funtov na osebo. Prijave sprejemajo le do 29. februarja.

Vir : cruisemapper.com, foto : avidcruiser.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s