Odštevanje do Koningsdam – “Tokratni Video: Namestitve sob”

V četrtem videu, ki ga je izdal Holland America Line – “Odštevanje do Koningsdam” podrobno prikazuje ladijske kabine in apartmaje. Vsi videi so bili narejeni in ustvarjeni kot delitev navdušenja potniške ladje Koningsdam. Njena dobava v aprilu 2016 se nestrpno bliža. Tokrat nam poleg Johnathan Rogers, Koningsdam cruise director, predstavijo še namestnik direktorja Holland America Line in pa My Nguyen, ki je poskrbela za opremo kabin in apartmajev.

“Več let smo razvijali zasnovo za potniške ladje, da bi zagotovili, da se naši gostje počutijo kar najbolj pripomore k razvajanju in sproščujočemu okolju, medtem ko križarijo na Koningsdam”. Zbrali smo povratne informacije gostov in potovalnih partnerjev v zvezi z nadgradnjo in spremembo, kaj bi radi videli v svojih kabinah, My in njena ekipa je naredila odlično delo za izvajanje mnogih od teh idej. Od barvne sheme do funkcionalne postavitve”.

MS Koningsdam bo na krov sprejel več kot 1300 gostov. Nadgradnje kabin so prilagodili tako funkcionalno in estetično. Štiri različne barvne sheme opredeljujejo spa, suite, verando, ocean-pogled in notranje kategorije. Potniki bodo uživali v prenovljenih profilih z električnimi in USB vtičnicami na obeh straneh postelje, pa tudi kamniti vrhovi na nočnih omaricah.

Koningsdam predstavlja tudi novi razred Pinnacle za Holland America Line. Ladja bo kot prva imela veliko več inovativnih konceptov, nove javne prostore in prizorišča, medtem ko se ponaša z najboljšo infrastrukturo za križarke. Gostje bodo uživali v namensko zgrajenih enoposteljnih kabinah, v kabinah za družine, kot tudi v večjih različnih restavracijah.

Na krovu bodo ponujali zabavo na novo raven z območjem “sprehod po glasbi”, ki vključuje vse glasbene zvrsti, prikazani v mestih, kot so Lincoln Center Stage, z večerno komorno glasbo; “Billboard Onboard”, kjer bodo nastopali v živo razni rock umetniki; in BB King Blues Club v Queen Lounge, prinaša glasbo Memphis na morju. Za vizualne in zvočne učinke bo poskrbela 270-stopinjska LED projekcija.

Vir : cruisemapper.com

VIDEO :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s