Princess Cruises odel v nove barve svojo potniško ladjo Majestic Princess

Princess Cruises je včeraj na kitajsko novo leto napovedal, da bo njegova prva potniška ladja zasnovana in zgrajena posebej za kitajski trg. Potniška ladja po imenu Majestic Princess, bo prva v floti, ki bo povsem v novih barvah logotipa družbe.

Princess Cruises, oblikovanje simbolizira milino oceanskih valov in predstavlja avanturo, razburjenje in odkrivanje najboljših destinacij na svetu kar predstavlja Princess Cruises.

Predsednik Princess Cruises, Jan Swartz, je dejal: “Že skoraj pol stoletja, je naš Princess logotip predstavljal avanturo križarjenja in potovanja po vsem svetu. Zdaj naše ladje plujejo več kot v 360 pristaniščih po vsem svetu. Kot prva potniška ladja, ki bo bila zgrajena na Kitajskem, smo zelo ponosni, da je Majestic Princess naša prva ladja , ki
bo ponosno prikazala našo novo obliko v barvah.”

Majestic Princess je predvidena za dobavo v letu 2017 in bo imela matično pristanišče v Šanghaju . Ponujala bo iste funkcije kot jih imata Regal Princess in Royal Princess , vključno z atrijem, ki bo služi kot socialno vozlišče.

Majestic Princess bo na krov sprejela 3.560 potnikov in se bo pohvalil tudi po številu novih mest, ustvarjenih posebej za kitajski trg, podrobnosti bodo predstavili kmalu.

Vir : cruisemapper.com , foto : prnewswire.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s