Star Reefers dodaja nov servis Vlissingen – Ekvador

Linijski prevoznik Star Reefers začenja novo tedensko linijsko storitev iz luke Zeeland (Vlissingen – Ekvador), prevoza kontejnerjev in drugega tovora od 3. februarja 2016.

Odločitev je del širitve obstoječe storitve, Saint Petersburg – Ekvador, v kateri bo vmesni postanek v Vlissingenu, pri vračanju tovora.

“Star Reefers je posloval z uspešno povezavo med Ekvadorjem (Guayaquil) in Sankt Peterburg štiri let in iskal dodatne možnosti pri vračanju tovora, namenjenega v Ekvador. Sedaj lahko podjetja v zaledju Zeeland pristanišč ustvarijo dovolj tovora za Južno Ameriko, zato bo vmesni postanek v Vlissingen od februarja dalje. Iz Vlissingen, bo neposredna pot v Ekvador, kar pomeni, da je storitev linijska in traja manj časa kot obstoječe kontejnerske linijske storitve. V “Zeeland Ports” so povedali, da objavljajo razpis.

Star Reefers bo oblikoval osem ladij na tej poti. Prvi odhod 3. februarja bo vključevala plovilo “Andalucía Star”.

Plovila bodo naložili v podjetju stevedore Supermaritime, ki s Central Shipping Holland predstavlja linijskega agenta v luki za sektor zabojnikov in breakbulk, in sektor, ro-ro in projektni tovor.

Vir : worldmaritimenews.com , foto : Zeeland Ports

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s