Reunion Island postal novo pomorsko vozlišče za CMA CGM v Indijskem oceanu

The CMA CGM GEORG FORSTER in Hamburg

CMA CGM, vodilna svetovna ladijska družba je predstavila svojo novo okrepljeno storitev, ki jih ponujajo na otoku Reunion med otvoritvijo novih prostorov skupine, v torek, 26. januarja. Prireditev je potekala dan pred otvoritvijo novega pristanišča Reunion. Reunion Island bo po novem postalo pomorsko vozlišče za CMA CGM v Indijskem oceanu.

CMA CGM pozicionira Otok Reunion kot strateško vozlišče v Indijskem oceanu: ponujajo 5 tedenskih klicev v primerjavi s tremi od prej, Reunion Island po povezan z Evropo, Avstralijo, Azijo, Indijo, Vzhodno, Zahodno in Južno Afriko.

Tedenska storitev NEMO sedaj omogoča neposredne povezave med Evropo, otok Reunion in Avstralijo. CMA CGM ponuja eno izmed najboljših tranzitnih časov na trgu v kombinaciji s fiksno-dnevnim rokom, ob sredah: Reunion Island je le 16 dni oddaljen od Luke Fos in 21 dni od pristanišča Le Havre.

Z dvema tedenskima klicema, je storitev MIDAS edina, ki povezuje otok Réunion z Vzhodno, Južno in Zahodno Afriko, Arabskem polotoku in Indijo.

Tedenska storitev MASCAREIGNES ponuja povezavo med otoki Reunion, Mauritius, in na Madagaskarju. Z povezavemi z drugimi storitvami CMA CGM skupine, so vse lokacije v Indijskem oceanu pokrite.

Storitev MOZEX nudi neposredno povezavo med Indijskim oceanom z Azijo preko svojega CMA CGM vozlišča iz Port Kelang v Malezijo.

Zaradi teh novih storitvenih ponudb, bo Reunion Island služil vsak ponedeljek, sredo, četrtek in petek. CMA CGM ponuja enkratne izvozne rešitve za proizvajalce na otoku Reunion in novimi nabavnimi priložnosti za lokalne uvoznike.

Ta nova okrepljena ponudba je zaključek procesa, ki se je začel avgusta 2014 ko je podpredsednik Rodolphe Saadé podpisal memorandum o soglasju, s katerim naj bi otok Réunion postal strateško pomorsko vozlišče skupine CMA CGM v Indijskem oceanu, ob prisotnosti francoskega predsednika François Hollande.

Vir : cma-cgm.com , FOTO : Copyright CMA CGM – The CMA CGM GEORG FORSTER in Hamburg

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s