Pet ponudnikov v ožjem izboru za kanadski terminal Roberts Bank Terminal 2

Kanadsko Azijsko – Pacifiško vozlišče, Port Metro Vancouver je uvrstil v ožji izbor pet ponudnikov za razvoj in koncesijo za projekt novega Roberts Bank Terminal 2. Pet ponudnikov so bili izbrani izmed več kot desetih, ki so se odzvali na Port Metro Vancouver. Ta je dal zahtevo za priznanje kvalifikacij (RCQ) v letu 2015.

RFP je bilo izdano za Abu Dhabi Terminals, Grup TCB / Mitsubishi Corp konzorcij, pristanišča v Ameriki, PSA International in Terminal Link / CMHI konzorcij.

Pristanišče je dejalo, da so navedbe iz ožjega izbora ekip do septembra 2016, prednosten upravljavec terminala pa bo predvidoma izbran do konca leta.

Projekt Roberts Bank Terminal 2 bo imel tri nova priveza za kontejnerski terminal Roberts Bank v Delta,B.C, na zahodni obali Kanade. Port Metro Vancouver je začel javno naročilo za projekt vzporedno s procesom okoljske presoje za zagotovitev, da so lahko na voljo zmogljivosti, ki jih določa projekt,do sredine leta 2020.

Projekt Roberts Bank Terminal 2 doživlja zvezno okoljsko presojo na podlagi neodvisnega pregleda plošče, v skladu z zakonom o kanadski okoljski presoji, sprejet leta 2012. Ta se je ocenila v skladu z British Columbia zakonom o presoji vplivov na okolje, in zahteva uporabo drugih dovoljenj, preden se lahko projekt gradnje nadaljuje.

Vir : worldmaritimenews.com , foto : Port Metro Vancouver , video :

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s