Thomson Discovery na otvoritveno križarjenje iz Mallorce

Thomson Cruises bo s svojo najnovejšo (ne novo) potniško ladjo Thomson Discovery otvoritveno križarjenje začela junija 2016 iz pristanišča Palma De Mallorca. Ladja bo imela matično pristanišče na Palmi skozi poletne plovbe po sredozemlju do zime. Zimsko sezono bo na Karibih. Na krov sprejme 1.830 potnikov. Trenutno ladja pluje, kot Splendour of the Seas, družbe Royal Caribbean. V mesecu aprilu 2016 bo odšla na celoviti remont in novi dizajn. Discovery bo imela na zunanjosti dinamičen dizajn valov za poudarjanje njenega mehkega trupa. V notranjosti bo skupno 8 jedilnic vključno z dvema novima restavracijama. Prva nova restavracija bo Snack Shack z britansko plažo. Nahajala se bo na palubi kjer je bazen. Gostom bodo ponujali žar hrano – nachose, podnevi tortilje poljnjene s sirom, ponoči pa kakav in pokovke pri gledanju filmov. Druga nova restavracija bo Galerija 47, s sodobno italijansko hrano.

Helen Caron, direktorica Thomson Cruises, je dejala:

“Res sem vesela, da lahko razkrijem načrte za Thomson Discovery, kjer odštevamo mesece do začetka. Velik poudarek naše strategije je posodobitev uporabniške izkušnje na ladjah. Na Discovery bomo našim strankam lahko ponudili večjo izbiro in ravnotežje, tako da lahko prilagodijo svoje križarjenje z nami. Prepričana sem, da so nove restavracije, skupaj z drugimi funkcijami razveselile naše sedanje kupce križarjenj in privabljanje novih, predvsem družin”

Zabavo v živo, bo zagotavljal PEEL Entertainment Group z Apollo Group.

“Pogodba z obema podjetjema bo igrala tudi ključno vlogo pri uresničevanju modernizacije in potiskanje mej na ladji in izkušnjami kupcev. Z dogovori za nove predstave in posodobitev ter uvedbo sprememb v hrano in ponudbo pijač, za stranke”, je dejala Caron.

Thomson Discovery bo največja v floti z 915 kabinami, od tega jih bo skoraj 40% imelo zasebne balkone. Družinam prijazna ladja ima tudi zunanjo filmsko platno, osem barov in salonov ter plezalno steno.

Poletne itinerarji za leto 2016 vključujejo nekatere od najbolj priljubljenih mest v Sredozemlju, vključno Neapelj v Italiji, Barcelona in Cadiz v Španiji. Thomson Discovery bo ponujal soboto plovbo in lete iz 19 regionalnih letališč po Irski in Veliki Britaniji. Zimsko matično pristanišče ladje bo Barbados.

Vir : cruisemapper.com , foto : thomson.co.uk

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s