Nemška skupina FRS pridobila Clipper, načrtuje šeritev na severnoameriških trgih

Nemški FRS Group je pridobil večinski delež v podjetju Clipper. FRS je globalna trajektna in ladijska skupina, ki trenutno deluje z 60 plovili, v 12 državah in je lani pripeljal več kot 7 milijonov potnikov in 1,9 milijona vozil na nacionalnih in mednarodnih trajektnih linijah.

Podjetje Clipper upravljavec Clipper Vacations, je priznano podjetje v Pacifiški severozahodni in zahodni Kanadi, ki ponuja edinstvene regionalne izkušenje potovanj, vključno z hitrim trajektom Victoria Clipper in trajektnih prevozov iz Seattla do Victoria in iz Seattla do San Juan Island, je dejal FRS v sporočilu za javnost. Z nakupom bo Clipper razširil svojo kanadsko storitev z novim vozliščem v Vancouvru, ki povezuje center mesta Vancouver do centra mesta Victoria. S podporo Clipper, bo FRS začel novo trajektno storitev od Floride do Kube, čakajo še na vladne smernice in njihovo odobritev.

“To je razburljiv dan za Clipper, saj smo veseli, da smo združili moči z drugim velikim podjetjem,” je dejala Merideth Tall, ustanoviteljica, izvršna direktorica in predsednica Clipper. “FRS je podjetje, ki z nami deli vrednote in našo vizijo za potovanja in turizem v Severni Ameriki, in ima dolgoletne izkušnje na trgih po vsem svetu. Kombiniranje s FRS nam bo omogočilo razširiti naša potovanja, izdelke in storitve, da zagotovimo veliko več možnosti za naše stranke, katere se zdaj odločajo za Vancouver in Kubo. “

Tall bo še naprej v svoji vlogi direktorice Clipper, in bo razširila Clipper ekipo za podporo rasti. Ohranila bo tudi manjšinsko last družbe. Več podrobnosti o novih vozlišč v Vancouvru, na Floridi in na Kubi bodo pokazali v prihodnjih tednih in mesecih. Pogoje za pridobitev niso razkrili.

“Clipper in njegova vodstvena ekipa bo naredila načrt za spodbuditev FRS, ki ima dolgo zgodovino upravljanja modelov delovanja v več državah. Širitev poslovanja v Vancouver in Kubo bo dodatna korist na obeh naših kanadskih in ameriških destinacijah, “je dejala Tall.

FRS in Clipper sta podjetja v družinski lasti. FRS ima 150 let izkušenj na področju delovanja različnih vrst trajektnih poti in je zrasel iz regionalnega potniškega operaterja z mednarodno aktivno skupino. FRS deluje na trajektnih poti v Evropi, Severni Afriki in na Bližnjem vzhodu.

Vir : frs.de , foto : FRS Group

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s