Norwegian Cruise bo vložil 400 milijonov dolarjev v nadgradnjo progama

Norwegian Cruise Line (NCL) je žačel potniški sanacijski program vreden 400 milijonov dolarjev imenovan “The Norwegian Edge”. Revitalizacija programa vključuje floto potniških ladij, ki se je začela leta 2015 z nadgradnjo Norwegian Gem in Norwegian Epic in se bo letos nadaljevala z Pride of America, Norwegian Dawn in Norwegian Sun.

Za nadgradnjo so predvidene vse potniške ladje NCL do konca leta 2017, razen Norwegian Jewel. To ladjo bodo nadgradili v letu 2018. Projekt “The Norwegian Edge” zajema 11 ladij za križarjenja in ne vključuje najnovejše potniške ladje Norwegian Breakaway, Getaway in Escape.

Na kulinaričnem delu pa bodo razširili specialne jedilnike, ki so trenutno uvedeni na najnovejši potniški ladji, Norwegian Escape,in od 31. januarja pa bodo razširjen jedilnik začeli izvajati tudi na Norwegian Breakaway. Na vseh preostalih ladjah pa bodo predstavili nove menije do konca junija.

NLC je solastnik z ACF (Ameriški Kulinarična Federacija), ki je specializirana za usposabljanje in potrjevanje jedilnice na flotah ladij in kulinaričnih ekip.

Vir : cruisemapper.com , foto : usatoday.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s