Costa Luminosa začela 108 dnevno potovanje okoli sveta

Več kot 2.000 potnikov, ki prihajajo iz 36 različnih držav je dne 6. januarja 2016 iz matičnega pristanišča Savona začelo svetovno potovanje. V 108 dneh bodo obiskali 39 pristanišč v 20 – tih različnih državah, prečkali bodo tudi 3 oceane. Vrnitev potniške ladje Costa Luminosa je načrtovana za 24. april 2016. Najstarejši potnik star 91 let prihaja iz Nemčije. Najmlajši potnik pa je star 2 leti, prihaja pa iz Norveške. Potniki, ki prihajajo iz 36 različnih držav so večinoma Francoski, Italijanski, Nemški, Švicarski in Španski državljani.

Costa Luminosa bo imela daljše postanke v nekaterih zelo zanimivih destinacijah, kot so Valparaiso, Tahiti, Auckland, Sydney, Dubai. Tukaj bodo potniki imeli možnost in priložnost, da odkrijejo edinstvene značilnosti v posebnih počitniških aranžmajih in izkoristijo ekskluzivne izlete, ki so jih predlagali v Costa Cruises.

“Zelo smo ponosni, da lahko pozdravimo naše goste na krovu, na tem posebnem potovanju okoli sveta je povedal Neil Palomba, predsednik Costa Cruises.

Če ste zamudili to potovanje, vam lahko namignemo, da bo znova takšno potovanje 2. septembra 2016, 98 dni okoli sveta z isto potniško ladjo Costa Luminosa

Vir in FOTO : costacruise.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s