ABB Turbocharging bo servisiral floto CSCL

Kontejnersko transportno podjetje China Shipping Container Lines (CSCL) s sedežem v Šangaju je podpisal sporazum za servisni paket “Operation Performance Package” z ABB Turbocharging, ki je del ABB skupine.

V skladu s pogodbo bo ABB Turbocharging servisiral in zagotavljal rezervne dele za 113 turbopolnilnikov, ki so nameščeni na 23 plovilih, vključno z 51 TPL in 62 VTR turbopolnilniki.

Dodatno na obstoječe sporazume storitev, bo sedaj ABB zagotavljal storitve za več kot 300 turbo polnilnikov za CSCL.

CSCL je že podpisal dva sporazuma za OPAC storitve z ABB Turbocharging, najprej za 60 turbopolnilnikov v letu 2012, in dve leti kasneje je bila sklenjena še druga pogodba za servis 56 turbopolnilnikov.

“Imamo floto 74 plovil, ki jih sami upravljamo zato lahko zagotovimo optimalno učinkovito delovanja, kar je ključnega pomena za naše poslovanje. Zanašamo se na ABB da bo zagotovil, da se morebitne težave turbopuhala ne bodo pojavljale in nam pomagal zmanjšati splošne izpade plovil” je povedal predstavnik za tehnologijo in oddelka vzdrževanja pri China Shipping Container Lines.

Podjetji sta podpisali tudi nadaljnjo pogodbo o upravljanju vzdrževanja (MMA), poleg treh pogodb OPAC, ki vključuje servis turbopolnilnika na krovu kontejnerske ladje.

Vir : vesselfinder.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s