CMA CGM uvaja novo storitev “Med Gulf Ecuador”

Storitev “Med Gulf Ecuador” (MGE) bo nudila neposredno in tedensko povezavo med Sredozemskim morjem, na Karibih, v Mehiškem zalivu, v Kolumbiji in Ekvadorju. Storitev se bo začela 19. decembra v Guayaquil. Namenjena pa bo izvozu Ekvadorskih banan.

Ekvador je eden izmed največjih proizvajalcev banan na svetu bo povezal Malto v 19 dneh. Pretovarjanje povezav z drugimi storitvami skupine CMA CGM bo ponudil Malti zagotoviti polno izvozno rešitev za Ekvadorske proizvajalce do vseh svetovnih potrošniških trgih po vsem svetu, kot so Sredozemsko morje, Severna Afrika in na Bližnjem vzhodu.

Poleg tega bo CMA CGM zagotovil neposredno in tedensko storitev med Mehiškim zalivom (Veracruz, Altamira, Houston in New Orleans) in Ekvadorju (Guayaquil). Skupina odgovarja na izvozne potrebe svojih strank iz ZDA in Mehike do Latinske Amerike. Zaradi povezave pretovarjanja v Guayaquil, bo prevozne storitve ponudila Peruju, Čilu in Kolumbiji.

Nova rotacija bo v naslednjem vrsnem redu: Malta, Livorno, Genova, Barcelona, Valencia, Tangiers, Caucedo, Kingston, Veracruz, Altamira, Houston, New Orleans, Kingston, Cartagena, Guayaquil, Kingston, nato pa nazaj na Malto. CMA CGM bo v storitvi imel devet plovil, kapacitete 2.100 do 2.500 TEU, z veliko zamrzovalno zmogljivostjo.

Vir in foto : CMA CGM

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s