Seanergy Maritime dobila drugo plovilo za razsuti tovor razreda Capesize

Grški lastnik in upravljalec plovil za prevoz suhega tovora v razsutem stanju, Seanergy Maritime Holdings Corp., je sprejela dostavo plovila in ga preimenovala v M/V Championship. Plovilo ima nosilnost 179,238 DWT in spada v razred Capesize.

M/V Championship je bil zgrajen leta 2011 v Sungdong SB, in bo sedaj zaposlen na promptnem trgu.  M/V Championship je zadnja dostava sedmih rabljenih plovil za prevoz suhega razsutega tovora.

“V manj kot štirih mesecih smo uspeli bistveno povečati našo velikost flote od enega do osem plovil z nosilnostjo nad 1,1 milijona DWT. Ob trenutnih depresivnih ravneh trga drybulk, smo trdno prepričani, da naša širitev flote predstavlja edinstveno priložnost, da sodelujemo v okrevanju trga,” je dejal Stamatis Tsantanis, predsednik družbe in izvršni direktor.

Seanergy ima trenutno floto osmih plovil za prevoz suhega razsutega tovora, šest plovil razreda Capesize in dva plovila razreda Supramaxes, s kombinirano nosilnostjo približno 1.145.553 DWT in povprečno starost flote približno 7,1 let.

Vir : worldmaritimenews.com , foto : Seanergy Maritime

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s