TMS Cardiff Gas se vrača v HHI po še dva LPG tankerja

Grški upravljalec plovil TMS Cardiff Gas Ltd se je odločil, da bo uveljavil dve odprte možnosti v južnokorejski ladjedelnici Hyundai Heavy Industries (HHI) za izgradnjo dveh dodatnih LPG tankerjev, nosilnosti 78.700 cmb.

Obe plovili sta načrtovani za dobavo v četrtem četrtletju leta 2017, ko se bodo začele deset letne najemne pogodbe z Clearlake Shipping Pte Ltd, hčerinsko družbo Gunvor Group.

Družba je dejala, da bodo plovila plula skozi stari in novi panamski prekop in bodo zgrajena v skladu z najvišjimi industrijskimi specifikacijami in stardardih TMS Cardiff Gas

“Te naloge bodo omogočile nadaljno širjenje Gunvor Group v LPG sektorju, ki ima trenutno floto štirih VLGC tankerjev. Skupina bo tudi ohranila svojo željo za nadaljno rast v tem sektorju, kar se odraža v dodatne zmogljivosti, ki so na voljo s HHI” so dejali v družbi.

TMS Cardiff Gas je prva dva LPG tankerja naročil meseca oktobra 2015 v ladjedelnici Hyundai Heavy. Ostala dva pa bosta dobavljena v Q2 in Q3 2017, ko se bodo začele najemne pogodbe z družbama Shell International Trading in Shipping Company, Limited.

Družba je bila ustanovljena leta 2011, kot del TMS Group in upravlja floto petih tankerjev za prevoz vode im štiri VLGC novogradnje.

Vir : worldmaritimenews.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s