Interni časopis Luški glasnik 3. v evropski konkurenci

Združenje evropskih internih komunikatorjev FEIEA je dne 16.11.2015 podelilo nagrade FEIEA Grand Prix 2015. V kategoriji internih glasil je bila med 45 evropskimi nagrajenci tudi Luka Koper s svojim internim časopisom LUški glasnik, zasedla je tretje mesto. Zmagali pa so Pristop in Vesna Petkovšek, vodja internega komuniciranja v Gorenju. Za nagrade FEIEA Grand Prix 2015 so letos prejeli 101 prijavo iz 14 držav (od tega je bilo le 7 slovenskih). Letos je bila konkurenca resna, saj so tekmovale tudi velike multinacionalke z več kot 10-tisoč zaposlenimi (Intesa SanPaolo, Vodafone, Siemens, Škoda Auto, Volkswagen, T-Mobile in drugi).

Podjetja so se potegovala za naslove “najboljša evropska praksa” v 14 kategorijah (tiskani in elektronski mediji, interne komunikacijske strategije in dogodki). Po treh krogih žiriranja na nacionalni in mednarodni ravni je žirija izbrala po tri najboljše prakse (1., 2. in 3. mesto) v vsaki kategoriji.

Luški glasnik neprekinjeno izhaja že polnih 45 let. Uredniški odbor, ki ureja Luški glasnik šteje okoli 20 ljudi. Izdaja se v nakladi okoli 1.600 izvodov. Vsakega 12. v mesecu pa časopis prejmejo vsi zaposleni v Skupini Luke Koper, člani društva upokojencev Luke Koper in člani pristaniške skupnosti.

Vir: http://www.zivetispristaniscem.si/index.php?page=news&item=3&id=3203

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s