CKYHE Alliance prekinja svoj service Azija – USEC

Pan – Azijsko kontejnersko ladijsko zavezništvo CHKYHE se je odločilo, da prekine svojo storitev NUE3 (AWS), ki povezuje Azijo z vzhodno obalo ZDA (USEC) od 3. decembra. 2015, kot dogovor na zmanjšano povpraševanje trga v zimskem času.

Glede na zavezništvo bo ladja M/V Nagoya Tower izvedla zadnje potovanje kot del storitve NUE3 (AWS) v 47 tednu od luke Ningbo in se nato čez teden dni vrnila nazaj prazna .

CHKYHE zavezništvo je začelo storitev Azija – USEC preko Paname od 27. marca iz luke Ningbo. Devet ladij je bilo razporejeno na tej storitvi, kapacitete 4.380 TEU vsaka. Evergreen je imel pet plovil, Hanjin z dvema plovilima, Cosco in Yang Ming pa vsak po eno plovilo.

V rotacija storitve NUE3 so bila vključena naslednja pristanišča: Ningbo, Šanghaj, Qingdao, Busan, Colon (Panama), Savannah, Charleston, Colon (Panama), Busan in Ningbo. NEU 3 – Ponuja Evergreen, v storitvi AWS pa sta vozila Hanjin in Yang Ming.

V začetku tega meseca so na World Maritime News poročali, da bo zavezništvo, ki ga sestavljajo COSCON, Yang Ming, Hanjin Shipping in Evergreen Line, preklical skupaj 9 potovanj na njihovi storitvi Azija -Severna Evropa in Sredozemlje od novembra 2015 do decembra 2015.

Vir : worldmaritimenews.com , FOTO : Shipspotting

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s