Containerships povečuje servis London Thamesport

london-thamesport-boosts-short-sea-service-320x234Helsinški specialist na kratkih razdaljah Containerships Ltd je začel z novo storitvijo, ki povezuje London Thamesport z Nemčijo, Finsko, Rusijo in Baltskimi državami.

Containerships je izbral pristanišče Kent za ponovno vzpostavitev neposredne storitve iz in na Južnem delu Anglije. S to potezo želi povečati ugled pristanišča kot kontejnerskega vozlišča. London Thamesport zmore sprejeti plovila, različnih ugrezov, ki prevažajo široko paleto tovorov, vključno z zabojniki, zbirnega prevoza, ro-ro in projektnih tovorov.

“Izboljšana storitev ponuja hitrejši tranzitni čas med južno Britanijo in baltskimi pristanišči, vključno s samo v treh dneh do luke Lübeck in sedem dni do Sankt Peterburga,” je dejal Simon Mullett v imenu London Thamesport.

“Z lokacijo v bližini M25 in z vsestransko in usposobljeno delovno silo, je London Thamesport v idealnem položaju kot regionalna osnova za različne vrste tovora. V zadnjih mesecih smo ravnali z večjimi količinami specializiranih tovorov poleg našega osnovnega kontejnerskega poslovanja.”

Vir : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s