Prenovljena MSC Lirica končala “Renesansni program”

MSC Cruises je uspešno prenovil še četrto potniško ladjo “MSC Lirica” in tako uspešno končal svoj “Renesansni program”. Na samo ladjo so dodali 800 novih kabin. Tako kot predhodne prenovljene ladje , je tudi MSC Lirica obogatena s številnimi udobji, ki bodo prispevali k edinstvenem doživetju na križarjenjih. Za mlade goste stare od 5 do 17 let je na voljo 5 ločenih klubov od katerih sta 2 zasnovana pod znanimi blagovnimi znamkami Chicco® in LEGO®. Nova opremljena in prilagodljiva jedilnica ima samopostrežno restavracijo in je odprta 20 ur na dan. 20 – urni program dnevnih in večernih aktivnosti ponuja živo glasbo in ples. Bogatejši pa je tudi wellness center MSC Aurea Spa. Na ladji so večnamenske balkonske kabine in še veliko več..

Izvršni direktor MSC Cruises, Gianni Onorato je opozoril, da je MSC Lirica dodatno prilagojena za kitajski trg, ki bo služil od maja 2016. Na primer, na ladji se bo prvič našla tudi storitev Ambasadorji križarjenja, do 80% članov posadke bo govorilo mandarinski jezik in nova gastronomska ponudba, ki vključuje tudi azijsko in mednarodno kuhinjo.

Ob koncu novinarske konference je dodal: “Renesansni program je prvi steber MSC-jove druge faze rasti, medtem ko je sedem ladij nove generacije na poti, z rokom dostave med letoma 2017 in 2022. Po zaključku tega načrta v vrednosti 5 milijard evrov se bo zmogljivost flote še podvojila.

Prenova je vključevala sledeče ladje : MSC Opera trenutno pluje po Kanarskih otokih in se 20.11 vrača v Genovo, MSC Armonia je trenutno v Braziliji, MSC Sinfonia pluje proti luki Durban in MSC Lirica, ki je 4.11 začela pot iz Genove in pluje proti Rio de Janeiro, Brazilija.

Vir : www.msckrstarenja.com , FOTO : cruisemapper.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s