”K” Line in Sharaf Group z novim podjetjem

Tokijski prevoznik Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd. (“K” Line) in družba Sharaf Group s sedežem v Dubaju sta ustanovila novo podjetje, imenovano K Line Shipping & Logistics L.L.C (KLSL) v Dubaju, Združeni arabski emirati. Gre za prvo podjetje, ki ga je japonska ladjarska družba ustanovila na Bližnem vzhodu so povedali v družbi “K” Line v izjavi.

KLSL bo vodenje podjetja prevzel na področju morskega transporta, logistike, kopenskega prevoza, letalskega tovornega prevoza, skladiščenja in rešitve dobavnih verig. Družba si bo prizadevala tudi za razvoj novih podjetij aktivno preko omrežij “K” Line in Sharaf skupine.

Takashi Kodera je bil imenovan za direktorja in generalnega direktorja družbe KLSL, Kazutaka Imaizumi bo služil kot direktor in predsednik, Ibrahim Sharaf je eden izmed ustanoviteljev Sharaf skupine je bil imenovan za direktorja in podpredsednika novega skupnega podjetja.

Skupina Sharaf ima več kot 11.000 zaposlenih, ki so v različnih podjetij, vključno s pomorsko agencijo (Sharaf Shipping Agency), logistiko (Sharaf Logistics and Emirates Logistics), poslovanjem z občani, potovalno agencijo (Sharaf Travel).

Skupina Sharaf ima pisarne na Bližnjem vzhodu, indijski podcelini, Red Sea, afriški celini, Evropi, Daljnem vzhodu / Jugovzhodni Aziji, Rusiji in Avstraliji ter predstavništva na Japonskem, v Koreji, na Kitajskem in v Evropi.

Vir: worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s