Happy Star prispel v Rotterdam s projektnim tovorom

Ladja za prevoz težkih tovorov “Happy Star” ladijske družbe BigLift je prispel v pristanišče Rotterdam. To je sploh prvič, da je “Happy Star” obiskal Nizozemsko, kamor je pripeljal največje rezerve Damenovih ladij do danes; skupno 22 plovil. Medtem ko so nekatera od njih že prodana, so nekatera še vedno na voljo in jih je mogoče dostaviti.

Transport plovila podjetja Damen vključuje : Dve FCS ladji 2610, en vlačilec ASD 2310, tri vlačilci ASD 2411 in tri vlačilci 3212, ki so bili prodani in bodo dostavljeni strankam ob prihodu. Poleg tega je tukaj tudi veliko število zaključenih plovil in so na voljo za prodajo – dva vlačilca Stan 1606, dva vlačilca Stan 1004, dva vlačilca Stan 1907, dva Stan pontona 3011 in še en vlačilec Stan 3212 in dva Stan Launches 1004.

Damenove ladje so pripravljene za delo, tako da se lahko hitro dostavijo do kupcev po nakupu. Vendar pa se jih, da še vedno opremiti z možnostmi, ki jih določi naročnik. Po izkrcanju v Rotterdamu bodo ladje dobile končni videz pred dostavo.

Vir informacije : pomorac.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s