Hyundai Samho naročil MacGregor Cargo opremo za novogradnje Hapag-Lloyd

MacGregor Cargotec je prejel naročilo vredno 21 milijonov dolarjev za optimiziran sistem s tovorom za pet kontejnerskih ladij, kapacitete 10.500 TEU, ki so trenutno v gradnji v južno korejski ladjedelnici Hyundai Samho Heavy Industries za nemškega operaterja Hapag-Lloyd.

Ladje so načrtovane za dostavo med oktobrom 2016 in majem 2017, in bodo v prvi vrsti namenjena na južnoameriških poteh. Optimiziran MacGregor sistem za prekladanje tovora bo za vsako novo plovilo obsegal pokrovov skladiščnih odprtin, vrvi za zategnjene mostove, sistem za pritrditev vrvi in kontejnerske armature, skupaj s povezano programsko opremo in podporo življenjskega cikla potovanja.

“Cargo prilagodljivost sistema med operacijami nakladanja in razkladanja, v kombinaciji z doseganjem dejanske prostornine tovora ali plovila, je ključnega pomena za povečanje prihodkov in dolgoročno donosnost ladje,” je dejal Tommi Keskilohko, direktor MacGregor’s Customer Solutions.

“Takšno učinkovitost je mogoče doseči le, če so vsi deli tovornega sistema zasnovani kot celoviti elementi v zgodnji fazi katerega koli projekta novogradnje”.

Vir informacije : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s