Concordia Maritime podaljšal pogodbe za tri P-MAX tankerje

Švedska tankerska družba Concordia Maritime je obvestila, da je obnovila pogodbe z mednarodno naftno in plinsko družbo za tri tankerje. Prenovljena pogodba se nanaša na P-MAX tankerje in sicer : Stena Paris, Stena Provence in Stena Polaris. Dva tankerja sta dobila podaljšanje za 12 mesecev, medtem ko je tretji tanker dobil šestmesečno podaljšanje pogodbe.

“To je seveda zelo pozitivno, da se doseže obnovljeno zaupanje tej stranki, ki ima posebne zahteve prevoza, ki ustreza visokim tovornim zmogljivosti naših plovil P-MAX, ki imajo za posledico nižje dejanske stroške na enoto. Pogodba je celoti v skladu z našimi prizadevanji, da usmerimo zaposlenost proti nišnih poslov, da lahko optimalno uporabimo edinstvene lastnosti P-MAX plovila, “pravi Kim Ullman, predsednik uprave Concordia Maritime.

Flota je v stoodstotni lasti Concordia Maritime in je sestavljena iz desetih P-MAX tankerjev za prevoz proizvodov, in sicer eden za IMOIIMAX izdelke in kemični tanker, in eden suezmax tanker. Program novogradnje obsega en dodaten IMOIIMAX tanker, načrtovanega za dostavo v zadnjem četrtletju leta 2015.

Vir informacij : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s