Long Beach nagrajen za najboljše pristanišče v Severni Ameriki

Ameriško pristanišče Long Beach je bilo imenovano za najboljše pristanišče v Severni Ameriki dogodku azijski tovorni promet, logistika in dobavne verige ” Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards”, ki je potekala prejšnji teden v Hong Kongu. Priznanja so podelili tudi v kategorijah : najboljša ladijska linija, kontejnerski terminal, letališki tovorni terminal, letališki in železniški prevozniki. Več kot 15.000 strokovnjakov, ki prihajajo iz industrije, uvozniki, izvozniki, logistike in dobavne verige so bili vprašani s strani revije “Asia Cargo News” da izberejo najboljše pristanišče.

Long Beach je osvojil nagrado za najboljše pristanišče v Severni Ameriki že sedemnajstič, v zadnjih 20 letih od kar se podelujejo nominacije.

Leta 2014 je Long Beach osvojil tudi nagrado za najboljše zeleno pristanišče na svetu “Best Green Seaport”, ki temelji na okoljskem zapisu.

Pristanišče Long Beach, skupaj z pristaniščem V Los Angelesu se borita, da ohranita prevladujoči položaj na področju trgovanja z Azijo. Pristanišče naredi skoraj 180 milijard dolarjev letnega izvoza in uvoza preko 140 ladijskih linij.

Vir informacij : www.vesselfinder.com , FOTO : Wiki

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s