CMA CGM reorganizira svoje storitve v Aziji in Evropi

Tretji največji kontejnerski ladjar CMA CGM je začel reorganizirati svoje evropske – azijske storitve FAL1 in FAL3. Od 24. junija bo CMA CGM reorganizirala storitev FAL1, ki bo izboljšala pokritost na severu Kitajske.

Dvanajst ladij od 11.000 do 18.000 TEU bodo plule na naslednji rotaciji : Tianjin, Dalian, Pusan, Ningbo, Šanghaj, YanTian, Port Klang, Algeciras, Southampton, Dunkirk, Hamburg, Rotterdam, Zeebrugge, Le Havre, Malta, Khor Fakkan, YanTian in Tianjin.

Od 29. junija, tekom 12 tednov bo storitev FAL3 delovala izmenično s pol storitvijo FAL2. Da bi se uskladila z rotacijo FAL2 bo imela rotacija FAL3 ladje kapacitete od 11.400 do 13.800 TEU, sprememba se bo uskladila v naslednjih pristaniščih : Ningbo , Shanghai, Xiamen, Chiwan, Yantian, Port Klang, Le Havre, Rotterdam, Hamburg, Antwerpen, Le Havre, Jeddah, Port Klang in Ningbo.

Podjetje pravi, da bo nova konfiguracija zagotovila povezavo med trgi severne in zahodne Afrike in azijskih trgov z pristaniščem v španskem Algericias. Zagotovila bo popolno pokritost Velike Britanije z Southamptonom i Felixstowom in boljšo uslugo iz Severne Evrope v Bejrut.

“Pokritost novih pristanišč na Kitajskem z storitvijo FAL1 in njenim dopolnjevanjem storitve FAL2 in FAL3 nam bo omogočilo, da se zagotovi boljše odzivanje na potrebe trga in ponudimo lahko visoko kakovost storitve” je dejal Nicolas Sartini, CMA CGM podpredsednik za trg v Aziji in Evropi.

CMA CGM bo še naprej zagotavljala devet odhodov iz Azije v Severno Evropo vsak teden.

Prejšnji teden pa sta dva največja ladjarja MSC in Maersk Line prav tako najavila optimizacijo vseh svojih azijsko – evropskih storitev v okviru 2M zaveze, v prizadevanju da izboljšajo svoj urnik plovbe.

Vir informacije : pomorac.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s