Evergreen Line povečuje povezave na Kitajsko

Tajvanjski ladjar Evergreen Line se je dogovoril z Kitajskim ladjarjem COSCO in China Shipping za uvedbo skupnega servisa China-Surabaya Express (CSM). Odločitev izhaja iz povečanega povpraševanja na trgu, ki je posledica velike rasti trgovine med Kitajsko in državami ASEAN je povedal Evergreen Line. Družba je bila zelo zaposlena s pobudami, katerih cilj je spodbujanje svojih storitev na intra – azijskih trgih tudi servis Vietnam, Singapur, Malezija (VSM). Storitev CSX bo imela štiri ladje, zmogljivosti od 2.000 do 2.700 TEU. Eno bosta imeli Evergreen in CSCL, preostale dve pa COSCO.

20.maja naj bi odšla na pot prva ladja in sicer po naslednji rotaciji : Qingdao, Shanghai-Xiamen-Shekou-Pasir Gudang (Malysia) -Singapore-Surabaya (Indonezija) -Singapore-Qingdao.

Tedenska storitev zajema glavna Kitajska pristanišča na severu od Malezije in Indonezija na jugu, katere zagotavljajo redne in ugodne povezave za regionalno trgovino in povezovanje z globalnimi mrežami storitev preko Singapurja je povedal Liner.

Vir informacij : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s