Grimaldi Lines nadaljuje z predelavami svojih RO-RO ladij

Grimaldi Groups iz Italije, se je vrnil v Rolls-Royce, da bi v svoje ladje naknadno vgradil integrirani sistem krmila propelerja za 10 RO-RO ladij, ki delujejo pod blagovno znamko Finnlines skupine. Sedaj bodo nagradili pet Grande Class Pure Care Truck Carriers (PCTC) ladij in sicer Grande Nigeria, Grande Amburgo, Grande San Paolo, Grande Francia in Grande Buenos Aries s tehnologijo varčevanja z gorivom.

Tehnični direktor Grimaldi Group, gospod Paolo Satariano je dejal: naknadna vgradnja sistema Promas Lite za naša Ro-Ro plovila se je izkazala za velik uspeh in velik korak naprej v našem strateškem cilju za izboljšanje energetske učinkovitosti v celotni floti. Sedaj uvajajo sistem nadgradnje tudi drugih plovil v skupini za ladje tipa (PCTC), ki bodo koristile te inovativne tehnologije.

Promas Lite je verzija Rolls – Royce Promas integriranega propelerja in krmila. Sistem je posebej zasnovan kot nadgradnja za plovila, ki so že v uporabi. Poleg oskrbe in rekonstrukcije petih Promas Lite enot, bo Rolls – Royce dobavil tudi pet touch – screen enot za nadzor CanMan enote in rezervna propelerja

Dostava paketov za nadgradnjo pet plovil Grimaldi Line bo potekala od junija letos.

Vir informacij : worldmaritimenews.com , foto : Grimaldi Lines

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s