Prenovljena in razširjena MSC Sinfonia se vrača v obratovanje

Potem ko je bila vse od meseca januarja na suhem doku v ladjedelnici Fincantieri, Palermo je v petek 27.3.2015 ponovno odplula novim dogodivščinam na proti. Deset-tednov so na njej opravljali obnovitvena dela. Od zdaj se ladja lahko ponaša z večjimi balkonskimi sobami, razširjen je skupni prostor, vključno z vodnim parkom. Vzpostaviti so dodatno 24 metrov dolgi blok z 193 novimi kabinami, ki tehtajo 2200 BRT. Zahvaljujoč sodelovanju med MSC Cruises in podjetjem LEGO, je MSC Sinfonia prejela posebno Chicco® in LEGO® cono za otroke.

Najprej je ladja MSC Sinfonia odplula na mini križarjenje v Ajaccio, Barcelono, Marseille. 31.3.2015 bo odplula na zahodni del Sredozemlja, s klici na kanarskih otokih, Maideri obiskala bo otoke v sestavi Španije in Portugalske.

6.maja pa bo zapustila Genovo in bo odplula proti severu Evrope, kjer bo bila 8 dni, raziskala fjorde vzdolž norveške obale ali dragulje Baltika (Copenhagen, Helsinki, Stockholm, Sankt Peterburg in Talin.)

MSC Sinfonia je druga ladja ladjarja MSC Cruises, ki je bila prenovljena in vključena v “Renaissance Program”. Prva je bila njena sestrska ladja MSC Armonia. V aprilu pa bo sledila prenova ladje MSC Opera (obnovljena bo do avgusta 2015), sledila bo MSC Lirica, ki bo šla v prenovo konca šestega meseca (obnovljena pa bo oktobra 2015.)

Vir informacij in fotografija: worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s